Skip links

Hundeluftning

Kom med indenfor i billedegalleriet. Hvert enkelt billede er suppleret med en lille tekst, som kommer frem når du klikker på det.

Billedegallerriet er af lidt ældre dato. Hvis du har lyst til, at se livets gang i hundebørnehaven, kan du følge mig på facebookinstagram og flickr. Her vil jeg løbende ligger billeder og små historier op. Du kan også klikke på newsfeed, så bliver du her på sitet og får overblikket over hvordan jeg bruger de sociale medier.

God fornøjelse

Forår

Smukke Lucy som elsker, at rulle sig i græs får meget hurtigt selskab af de tre fire friske hanhunde; Theo, Elton, Felix og Alfred
Efter en lang weekend uden vennernes selskab, er mandage absolut en dag hvor mange oplevelser skal udveksles. Og det er; Wilma, Anton, Tuli, Lucy og Felix i fuld gang med, efter blot et minuts samvær.
Min gamle ven Balder, som har været med siden september 2004 snupper sig en velfortjent pause.
Min gamle ven Balder, som har været med siden september 2004 snupper sig en velfortjent pause.
Det er ikke kun hunde der, bliver luftet det gør plejehjemsbeboere også. Anton og Isolde hilser pænt på de tre damer.
Hvis der er nogen, der kan løbe hurtigt så, er det Wilma og efter sig har hun en trofast fanskare som på dennne dejlige forårsdag består af; Freja, felix, Onslow, Lucy og Herbert.
Det er den hund, der er hurtigst der får bolden og det var felix, men Isolde, Herbert og Alfred skal nok gøre deres for, at Felix har den længe.
Anton og solo er vilde med pinden i træet og vi besøger attraktionen, når det ikke er for varmt og i max fem minutter, fordi her bliver der brugt maximal energi, det gælder dog ikke Eddie som til gengæld er en begejstret tilskuer.
Pauser skal der også til, når det lunt i vejret og det stornyder, Tulle, Elton, felix, Anton og Isolde.
Guldklumpen Milou nyder en stille stund og forårssolens varme stråler.

Sommer

De to hundepiger Lucy og Zira løber øjeblikkeligt ud i vandet og stater legen. Khiaij er en anelse mere tøvende, mens Anton knap nok er vågnet.
Efter en lang weekend uden sine venner, er mandagene altid særdeles livlige. Anton er dog undtagelsesvis mere interesseret i hvad jeg laver. Antons venner er, Tuli, Wilma,Lucy og Khiaij.
Tuli har et fascinerende kropssprog og Wilma nyder hendes leg mens Tulle kigger benovet på.
Sommeren 2016 var også en smule blæsende, som Lui her på Dragør Sydstrand må erfare. Alberte som ses i vandkanten går på opdagelse i det våde. tang.
En lille gravhundebande har samlet sig. Set først i billedet er, Milou, Vega, Alfred og Eltons rumpe.
Milou er forgabt i Anton. Der går ikke en tur uden Milou gør sit for at få Antons opmærksomhed. Nu vil tiden vise om lillesøster Vega har samme gode smag. Trekløveret er sammen med deres venner Lucy og franske Futte.
Theo er klassens største hundepige erobrer og det gælder alle hunde han vil gøre et stort indtryk på. Her er det Tuli der får Theo´s fulde opmærksomhed.
Hundeluftning foregår altid på friløbsområder for hunde. Her er det, Khiaij, Futte, Herbert, Alfred, Elton og Wilma der er på besøg i Charlottenlunds slotspark.
Der er aldrig en dag der behøver og være kedelig, så længe man har sine faste venner. Og det har Felix, Khiaij, Freja, Lucy, Anton, Balder og Zira.
De tre dejlige badedyr, Khiaij, Onslow og Zira siger tak for sommeren 2016.
Det er sommer og vi er taget til stranden i Dragør. Tiger nyder det kølige vand, men det varer ikke længe for Bailey og Tuli vil have ham med på leg i strandkanten.
Det første Solo altid gør når vi ankommer til stranden, er at tage sig en velfortjent svømmetur. Theo står pænt og tager i mod den dygtige vandhund.
t sjældent syn Gravhunden Milou svømmer. May der er en Labrador blanding, kiggede noget måbende, til den aktivitet.
Theo og Tuli graver strandhuller, mens Henning og May undersøger vandkanten.
Efter en lille times aktivitet på stranden, holder Milou en pause. Tuli og Anton har også fået brændt det meste af deres krudt af.
På store dele af Amager fælled kan man finde de smukke blomster, der også er finde på det fine flora danica stel. Her er det May, der nyder de flotte omgivelser.
Milou botanisere i blomsterhavet, der er rig på duftoplevelser, insekters færden i jordbunden samt biernes summen.
Solo på knap 12 år har altid været glad for at grave huller, men det har de tre unghunde Tuli, Anton og Wilma ikke tid til, der skal helst leges hele tiden.
På en varm sommerdag er det godt at få slukket tørsten. Wilma labber det kolde vand i sig med stor velbehag, Zivago overvejer situationen mens Anton har sikker kurs mod vandhanen.
De store, smukke lindetræer i Bernstorffsparken er et perfekt sted og holde pause især på en varm sommerdag. Zivago, Anton, Wilma og Tuli nyder en pause i skyggen.

Efterår

Efter en lille pause fra løb og leg inviterer Wilma sin ven Futte til ny omgang løb og det er helt sikkert, at deres fælles ven Theo også vil deltage.
Den franske Bull Dog Futte er en populær hund, her er han kærligt omringet af, Herbert, Lucy, Theo, Wilma og Anton.
Agnes som er 12 år gammel, storcharmer sig ind på den søde dame vi mødte i Charlottenlundslotshave. Herbert, Alberte, Wilma og Tulle er også med på turen.
En lun efterårsdag kan også bruges til, at holde en velfortjent hvil. Det benytter de fire gode hunde, Wilma, Lucy, Anton og Elton sig af.
Gravhunden Isolde er en Blue Merle som er lidt af en sjældenhed, fordi der ikke er mange af dem. Isolde´s små men trofaste venner er; Vega, Milou, Walter og Eddie.
Når du vælger at benytte profhundelufter får din hund nye venner. Her ser du et beskedent udpluk. Herbert, Zira, Humle, Tuli, Lucy, Onslow og Khiaij.
De to labrador, Anton og Humle har deres særlige broderskab og elsker at tygge pinde i fællesskab.
Hvis der er to som forstår hinanden, så er det, de to flotte fyre Alfred og Elton.
Selvom det er efterår kan hundeluftning sagtens foregå på stranden og det er Khiaij vild med.
Onslow, Zira, Felix og Isolde er på vej hjem efter en times hundeluftning i Geel Skov.
Efteråret er sæson for æbler, vi er derfor gået på æblerov på vest Amager fælled. Det er Anton, der sætter tænderne i et saftigt æble.
Efter en lang weekend uden sine faste hundevenner, er mandagen altid meget livlig. Fra bagerst i billede ses: Wilma, Onslow, Bailey, Tuli, Harvey og Milou.
Parson Russel Terrien Solo, har altid haft en enorm viljestyrke og sommetider er det lykkes for hende og få fat på pinden. Solo har selskab af Labrador Anton.
Den selvbyggede bålplads i Geel skov er altid et besøg værd. Her ser du Milou og May der er på vej videre.
Efteråret byder på mange nye dufte, som her en svamp på Sydstranden i Dragør. Det er Tuli der får den oplevelse med hjem.
Onslow, Tuli, Balder og Anton har indstillet legen, for at stille tørsten ved det naturlige drikkekar.
En stor bunke træstammer er altid en god øvelse, for store som små. Fra venstre ser du: Tuli, Elton, Anton, Wilma og Milou.
Det er sidst på turen. Zira,Tuli og Harvey får brugt deres sidste krudt på legen om den samme pind. Anton, Wilma og Onslow er godt møre i deres muskler efter dagens oplevelser.
Der findes ikke noget bedre end en selvfundet bold og det er wilma der har den. Det har Onslow og Anton ikke opdaget endnu og Tuli har travlt med andre gøremål og derfor slet ikke tid til boldleg.
Som tiden går knytter hundene venskaber og leger med det samme når de ser hinanden. Boston Terrien Godtfred (Goodie) er næsten ny på holdet og skal lige se det hele an, før han giver sit besyv med.

Vinter

Årets første snemand så Tuli, Wilma, Milou og Goodie 23 november 2015. I Geel skov, og den blev undersøgt nøje.
Er der noget Gravhunden Elton elsker, så er det sne. Elton står ikke stille mange sekunder, når skovbunden har fået sne.
Geel Skov breder sig over 146 hektar. Men Tuli, Zira, Wilma og Anton kan holde en fest på bare 2 kvadratmeter.
Tuli har let ved at finde glæde, her kommer det til udtryk ved et flot hop over, Vega og Milou´s leg.
Harvey har nogle dejlige fyldige kinder og det har Tuli meget sjov med, det er dog ikke uden lidt modstand fra Harvey.
Zira lå lige og rullede sig i sneen, men hun fik hurtigt selskab af sine venner, Futte og Tuli.
Løbe og lege med pind, bliver aldrig upopulært hos Zira, Freja, Balder, Onslow, Tuli og Anton.
Zira og Tuli spiller bold på alle tidspunkter af året, sne er absolut ingen hindring.
Gravhunden Elton er så begejstret for sne, at det straks smitter af på vennerne, Anton, Theo, Wilma og Tuli.
Når kuldeindekset sig minus 10 grader, skal nogle af vores firbenede venner have tøj på. Louis er iført en skøn norsk strik.