Hundeluftning

Kom hjem til en glad hund

Din hund behøver ikke kede sig derhjemme, når du er på arbejde eller bare mangler tid i hverdagen. Med mig kommer din hund med den transportable hundebørnehave ud og tumle, tygge i pind, grave huller eller lave sjov og ballade sammen med en flok helt nye legekammerater.

Vi kører ud til strand, park og skov, hvor man må lade hundesnoren blive i lommen og løbe frit. Her får din hund ikke bare leg og motion, den finder også sin naturlige plads i en hundeflok. Og efter en dag med vennerne, får du en hund hjem, der strutter af glæde og selvtillid. Så skal poterne bare hviles, inden hundeluftning går løs igen.

Du får tilsendt billeder direkte fra turen via mms.

 

Krav til hunden

For at din hund kan komme med på tur, skal den være minimum 6-7 måneder gammel. De store hundes leg kan være voldsom for en lille hvalps muskulatur, hvis den ikke er udviklet nok. Og så skal den selvfølgelig være lydig og rar at være sammen med.

 

Introduktionsbesøg

For at komme godt i gang med hundeluftning kommer jeg ud på et introduktionsbesøg hjemme hos jer. Så kan din hund lige snuse mig an i trygge rammer. Desuden kan vi planlægge den daglige tur og jeres ønsker. Du er altid velkommen til at ringe og høre, hvordan en tur med hundene foregår.

 

Du får tilsendt billederne på MMS. Du kan også følge med på facebook hvor livets gang hos hundene beskrives.

Hundeluftning tilbydes i følgende områder København, Frederiksberg, Brokvartererne, Christianshavn, Amager, Hellerup og Holte.

Menu