Skip links

Hundeluftning

Hunden

Kære hundeejer. Din hund skal være 6-7 måneder gammel, før han/hun kan komme med i den transportable hundebørnehave og blive luftet i flok – lidt afhængig af race og fra hund til hund. En lille hvalps orienteringsans er langt fra færdigudviklet og de bliver hurtigt distraheret. Deres muskulatur er heller ikke stærk nok til de lidt større hundes leg. Mange korte ture til hvalpen i løbet af dagen er optimalt, fordi de bruger 70-80% af tiden på at snuse og kigge. Et hvalpekursus er næsten et must, fordi socialisering med andre hunde er vigtig, så din hund kommer godt fra start. Når din hund er gammel nok, når indkald er nogenlunde sikkert og han/hun er glad for at lege med andre hunde, så er din hund klar til professionel hundeluftning i en time uden snor.

Fakta

Når din hund bliver luftet uden snor og sammen med 8-9 andre hunde, har den optimale betingelser for at bruge sit kropssprog. Mange uheldige oplevelser kan kreditteres ved brug af snor. Det er fordi ejer ofte trækker snoren ind mod sig selv og hunden med, når de skal hilse på andre hunde. Det begrænser hundens kommunikationsmuligheder voldsomt og misforståelser opstår. Når din hund bliver luftet sammen med andre artsfæller i en time og får brugt alle sin sanser – syn, høre, lugt, smag og, føle – så svarer det til at du skal lufte din hund i tre timer i snor, for at opnå samme træthed hos hunden. De fleste adfærdsproblemer skyldes manglende fysisk aktivitet, stimulation og socialisering. Professionel hundeluftning er en mulighed, for at afhjælpe dette problem.

Garanti

Det er med 100% sikkerhed, at jeg kan sige at du får en glad, velstimuleret og træt hund hjem efter endt hundeluftning som altid foregår på friløbsområber for hunde. Her får hundende lov til at tumle og tyggepind inden turen går tilbage til bilen, som har aircondition tændt i de varme sommermåneder. Din hund vil få en pause fra sin hundekurv i ca 3 timer, da der vil være lidt transporttid til og fra skov, park eller stand. Skal jeg lufte din hund kan du læse om mig her.

Hundeluftning tilbydes i følgende områder København, Frederiksberg, Brokvartererne, Christianshavn, Amager, Hellerup og Holte.