Min stamtavle

Danmarks første og mest erfarne professionelle hundelufter

Min stamtavle

Jeg er Danmarks første og mest erfarne, professionelle hundelufter. Jeg startede med at lufte de første hunde i maj 2004, og som tiden er gået, har der været over 100 forskellige hunde med i hundebørnehave. Mange af mine kunder har haft adfærdsproblemer med deres hund, og dem har jeg hjulpet og det med succes. I mit barndomshjem var der altid 2-4 hunde og i forskellige racer, og der grundlagde jeg min viden om hunde.

Mit arbejde som professionel hundelufter er verdens bedste job. Mine dage er fyldt med frisk luft, natur og en flok glade hunde, der hver især er nogle små sjove personligheder.

Jeg er uddannet dramaleder, kosmetolog, har arbejdet på den danske radio på Costa Del Sol i 2 år (radio Solymar) hvor jeg solgte, indtalte og forfattede reklamer, samt været restauranttjener i København.

Arbejdet som professionel hundelufter indebærer et stort ansvar, og jeg er god til at tage et ansvar. Kærlighed er den stærkeste power, der findes, og hunde er et fantastisk kontaktmiddel til at opnå dette. Derfor giver mit arbejde mig god mening.

Menu